mandag 25. mai 2009

FrP er overklassens parti


Rimi-Hagen vil få 14 millioner rett i lomma om FrP kommer til makta.
Kalte de seg partiet for folk flest?

Synes Christian Ingebrigtsen synger det så fint, når han i den nye FrP-balladen synger:

Jeg tror at vi skal få
Slik som vi gir
(gir du 2 millioner til FrPs valgkamp får du 14 millioner tilbake i skattelette)
Og at hver og en
Er sin egen lykkesmed
(ikke noe fellesskap, velferdstat, like muligheter... men mest til de som er født med gullhår i ræva...)

5 kommentarer:

  1. Ble Stein Erik Hagen født med gullhår i ræva? Eller lyver du? Hva med John Fredriksen? Olav Thon? Petter Stordalen? Idar Vollvik? Ali Sharif? Ble disse født med gullhår i ræva? ELler startet de i helt vanlige familier og skapte velstanden sin selv?

    SvarSlett
  2. Nei, det er forsåvidt sant at ikke alle er født inn i rikdommen (selv om de ikke akkurat er født inn i fattigdom noen av dem).

    John Fredriksen slo seg opp som krigsprofittør på Iran-Irakkrigen på 80-tallet, Idar Vollvik har tjent milliarder på å spekulere på børsen i verdier som andre mennesker har skapt, Rimi-Hagen har tjent formuen på den verdiskapingen arbeiderne hans har skapt (når ei som sitter i kassa på Rimi må jobbe i 20.000 år for å opparbeide seg like stor formue som Hagen, så sier det seg selv at han ikke er rik fordi han har jobba SÅ mye hardere enn hu), Olav Thon er ikke bare født rik, han tjener i tillegg millioner verdt eneste år på at alle vi som ikke har penger og inntekt nok til å kunne kjøpe bolig selv setter pengene våre rett inn på kontoen hans...det er mitt studielån han investerer i stadig nye leiligheter, sånn at han driver prisene opp og gjør mitt håp om å få stort nok lån av banken til å kjøpe sjøl enda fjernere.

    Så gullhår i ræva har de hvertfall, enten det var der ved fødselen eller ei.

    SvarSlett
  3. RIMI-hagen har jo bygget sitt imperium på å lage avtaler med grossistene slik at alle de uavhengige kjøpmennene vi hadde før, ikke lenger kunne konkurrere med "samlebåndsbutikkene" vi har i dag. Verdiene har pumper inn i FrPs valgmaskin, er skapt av kjøpmenn som har brukt livet sitt på å bygge opp en trofast kundekrets, og som nå ikke har noe alternativ til å bli spist opp av en kjede.

    Har butikkene blitt mye mer spennende av det? Neppe. Kjøpmennene blitt rikere? Nei, ikke det heller.

    SvarSlett
  4. Jo, det er akkurat det de har. Vi har blitt mye, mye rikere her i Norge, og det skyldes ikke inflasjonen! Det skyldes alle verdiene som har blitt skapt av blant annet Stein Erik Hagen. Dessuten, liker du det ikke kan du alltids bruke en annen aktør.

    SvarSlett
  5. Har du lyst å kunne bruke mobiltelefon? For at du og jeg skal kunne ringe til hverandre trengs GRÜNDERE og folk med stå-på vilje, som står på døgnet rundt. Har du lyst å kunne gå i en butikk og handle? Noen må sitte der i kassa, og de kan ikke tjene like mye som han som jobber ræva av seg for å drive den butikken. Og hvor har du tenkt bo dersom du ikke har råd til å kjøpe noe, og det ikke finnes folk som tilbyr deg å leie bolig? Og til slutt; hvor mener du folk skal jobbe dersom det ikke finnes folk som ønsker å skaper arbeidsplasser? Tar gjerne imot en god løsning på mine spørsmål/uttalelser dersom du har noen argumenter som går litt utover at du misliker at folk har suksess og tjener penger.

    SvarSlett