mandag 15. mars 2010

Hva skulle vi gjort uten gravende journalistikk?


Hovedsaken på db.no er at Princess trekker tilbake 1 million reklamekataloger etter at Dagbladet avslørte at ordet "sex" var skrevet på bokryggen på en bok på et pikerom.

Gud forby, sånt kan vi ikke ha noe av!
Det er jammen bra at vi har gravende journalister som kan avsløre slikt. Og veldig beroligende at vi har handlekraftige toppsjefer som handler raskt for å forhindre at unge jenter med forstørrelselglass kan bli villedet til å tro at seksualitet kan ha noe med Hannah Montana å gjøre.

4 kommentarer:

  1. Ayay. Uten den gravende journalistikken måtte avisene nøye seg med trykke karikaturer. :)

    SvarSlett
  2. Tjaaaa..Har du ikke skjønt at den beste måten å maksimere salg i familiesegmentet på er å selge spenning til barn, sex til ungdommen og trygghet for barn og ungdom til foreldrene....i samme pakka?

    Anbefaler deg å se South Park-episoden "The Ring", så skjønner du hva jeg mener ;)

    SvarSlett
  3. haha, ja var sikkert mange rasende foreldre som la merke til dette før det ble slått opp i dagbladet, jee... Enda ett prakteksempel av en artikkel fra norsk tabloidaviser. Henrik burde lære seg litt hvordan ironi funker;-)

    SvarSlett
  4. Sikker på at det ikke er fargen rosa det skal rettes mest søkelys mot? Det må da være kvinnediskriminerende at det ikke er fargen blått? :)

    SvarSlett