søndag 24. januar 2010

Horekunder gjør meg kvalm

Dagbladet skriver om en undersøkelse gjennomført i Storbritannia for å kartlegge britiske horekunders syn på det å kjøpe sex. Jeg orker ikke skrive noen lang kommentar om det nå, men det er noe alvorlig galt med disse gutta sitt kvinnesyn når de klarer å si ting som:

«Vi lever i tida for hurtigkaffe og hurtigmat. Dette er hurtigsex.» (sex og kvinnekropp er en vare som hva som helst anna)
«Jeg synes synd på disse jentene, men dette er det jeg vil ha.» (jeg skjønner at det finnes andre mennesker i verden som også har følelser, men det eneste som betyr noe er meg selv)
«er skuffa. For noen bortkasta penger» (begge de to ovennevnte "oversettelsene" funker)
Og ikke minst:
«Mange menn går til prostituerte så de kan gjøre ting med dem som ingen ordentlige kvinner ville akseptert.» (det er greit å voldta når du betaler for det, for de er jo ikke ordentlige mennesker lenger når penger er involvert!?)

Grøss.

Eneste lyspunktet er jo at vi i Norge endelig har fått gjennomslag for at dette ikke skal være lovlig. Det er ikke i orden å bruke andre mennesker som om de slettes ikke var mennesker. Og voldtekt er voldtekt enten du betaler for det eller ikke.

4 kommentarer:

  1. Det er jo en svært borgerlig ide at sex hører til i parforhold, pussig at sosialister omfavner slikt gammelt tankegods.

    SvarSlett
  2. Hun skriver jo ikke at sex kun er forebeholdt folk i parforhold. Men er en forskjell med ett one night stand, og å ta betalt for det. Når kvinner har one night stand f.eks. er det jo fordi de selv ønsker det, ikke fordi de r nødt til å tjene penger. Da velger de jo også selv hvem de vil ha seg med. Tenk å sammenligne hurtigmat med sex! Det sier litt om den personen...

    SvarSlett
  3. At det finnes noen usympatiske horekunder er ikke et argument for forbud mot kontant betaling for sex.

    Og nei, kjøp av sex er ikke voldtekt.

    SvarSlett
  4. Noe mange ikke ser heller, er at de fleste som prostituerer seg blir tvunget. Det er ett fåtall som "vil" bli prostituert og gjør dette frivillig.Mange får ikke betaling heller, det går til bakemennene. Du burde se "Moderne Slaveri" Konrad.

    SvarSlett