torsdag 4. februar 2010

Snakk om frekkhet!


NHO er ute med et ufattelig frekt krav om at nå må sykepleierne avslutte streiken, for folk kan jo dø av den! Og folk får ikke den pleien de bør få på slutten av livet!

Vel, NHO. Man skal kanskje se det som positivt at det omsider går opp for dere at sykepleiere gjør livsvikiktige oppgaver, er på plass og gjør døden lettere for mennesker hver eneste dag, redder liv og og generelt gjør verden bedre.

Men når NHO så har skjønt det, så har de en ting å gjøre: Se ansvaret sitt for å sørge for at disse folka for ei lønn å leve av! De streikendes krav er så åpenbart rettferdige at det er en skam, både for sjukpleierne og for deres pasienter, at NHO ikke bare innfrir kravene helt uten streik.

Men om det så må en streik til for at NHO skal skjønne hvilken fantastisk innsats sjukepleierne gjør, så bør jo nå være tidspunktet for at de kryper til korset, innrømmer at de tok feil, og gir sjukepleierne den lønna og de rettighetene de fortjener.

Å komme og rope på tvungen lønnsnemd fordi NHO Service helt innbitt står fast på å nekte både sjukepleiere og pasienter skikkelige forhold, det blir for dumt. Ser de ikke at det er de sjøl som har skylda i hele streiken? Og at det er de sjøl som har ansvaret for at pasienter nå ikke får den gode pleien de bruker å få, og fortjener å få.

Snakk om kaste stein når man sjøl er glasshuset...

1 kommentar:

  1. Jeg ser med stor fornøyelse at staten var enig i NHO og grep inn i streiken før flere mennesker ble lidende.

    Og ikke minst at det setter hele innlegget ditt i et et annet lys.

    Og så ser jeg at du ikke kan kommentere på innleggene mine i "Sivs krokodilletårer".

    God helg.

    SvarSlett