lørdag 25. juli 2009

Influensaskrekk! 350 sosialister på paradisøy...

Ojoj. er svineinfluensaen her... Jeg som gleder meg som en unge til å ta i mot 350 vakre sosialister på sørlandsparadiset Risøya til SUs sommerleir som begynner på tirsdag, kjenner nervøsiteten krabbe opp i nakken over oppslag om 57 i isolat 4H-leir...

Neste uke går altså sommerens vakreste eventyr av stabelen! 350 SUere, internasjonale gjester fra Palestina, Colombia, El Salvador, Makedonia og flere europeiske land inntar vår sosialistiske paradisøy for en uke. Det er årets høydepunkt :)

Av gjester kommer selvfølgelig Kristin Halvorsen og Audun Lysbakken, vi får besøk av Gerd-Liv Valla, Erling Borgen og Magnus Marsdal, NU-lederen, EO-lederen, Nei til EU-lederen og Skeiv Ungdom-lederen. Fagbevegelsen er godt representert fra Fagforbundet, Industri Energi, Fellesforbundet, Handel og Kontor og FO. Folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten og Vesterålen kommer selvfølgelig, Inga Marte Thorkildsen, Hallgeir Langeland og Akhtar Chaudry også.

I tillegg kommer Øya-aktuelle Norma Sass som vant årets Urørt på P3 og spiller. Det gjør også Lady Moscow, My Little Pony og det marxistleninistiske dansbandet Lazze Ohlyz tar turen fra Sverige. Alt ligger til rette for tidenes sommerleir!

La oss håpe svineinfluensaen ikke finner veien til sosialismen. Den klarer vi oss best uten.

4 kommentarer:

  1. Der kunne jeg tenkt meg å være, men akk...
    -Ha det hyggelig!

    SvarSlett
  2. Det er ikke for sent å melde seg på!
    www.su.no/sommerleir

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett