torsdag 3. juni 2010

Bakvendtland

Jeg tar meg den frihet å gjengi Facebookstatusen til Klassekampen-journalist Johan Brox her på bloggen:

"... fotgjengeren skal ha trosset bilistens advarsler og holdt stø kurs over fotgjengerfeltet. - Dette var en bevisst provokasjon, som dessverre gjorde sammenstøtet uunngåelig, hevder bilistens advokat. Da bilisten skyflet liket inn i bagasjerommet, oppdaget han at fotgjengeren hadde en kvesset Leatherman i lomma, i tillegg til å bære en "Reis kollektivt"-button på en fremskutt plass på genseren".

Kommentarer er overflødige.

5 kommentarer:

  1. Hei Mali.

    Vet du at i mange folkgrupper, er sosialistene betraktet som kriminelle?

    Den dagen disse folkgruppene skal befri seg fra arabisk åk (Kurderne er nesten i mål), blir slik som deg jaget og stilte til domstol for medvirkning i kriminell handlinger.
    http://kabylia.wordpress.com/

    SvarSlett
  2. Jeg vet utmerka godt at mange myndigheter rundt om på kloden betrakter sosialister som kriminelle. Jeg har selv bodd midt i Bogota sammen med colombianske internflyktninger som er tvunget på flukt på grunn av sitt fredelige politiske arbeid. SU jobber mye med menneskerettigheter, ikke bare palestinernes menneskerettigheter, men også for folk som er forfulgt for sine politiske standpunkter, sin religion eller sin etnisitet.

    SvarSlett
  3. Hei Mali.

    Ikke noe om myndigheter.
    Her snakker vi om folkgrupper som er under dine venners åk.

    Jeg gjentar tydelig. Sosialistene støtter alle arabiske regimer. Det vil si at du støtter Kadhafi, bouteflika, mohamd 6, kongen av saoudia og omar al bashir...slakteren fra Darfur.
    Dere har valg å støtte disse kriminelle framfor Kurderne, Berberne,Koptere. osv.

    SvarSlett
  4. Hvorfor støtter du Hamas, Mali? Hamas lover i sitt charter å drepe alle jøder, myrde alle homser og tvinge kvinner inn i gåtelt. Hvorfor støtter og jobber du for dette?

    SvarSlett
  5. "Hvorfor støtter du Hamas, Mali?"

    Svaret er enkel. Mali er en liten hjernevasket Norske uskyldig barn som ble forvandlet til en Jødehater, menneskehater....

    SvarSlett