tirsdag 22. september 2009

Helter bak murer


Fryktelig dårlige nyheter i kveld. Min aller beste venn i Palestina har blitt arrestert av israelske okkupasjonssoldater, på veg tilbake til Palestina etter et besøk i Norge. Han er en av de palestinerne som investerer hele sitt liv, sine krefter og sine lungers fulle kraft i den fredelige kampen for et fritt Palestina. Sånt er plagsomt for Israel, og jeg frykter veldig for hva de har tenkt til å gjøre med han. Israel er kjent for å være et av de veldig få landene som ikke anerkjenner internasjonal retts klare fordømming av bruk av tortur... Uff, vi må sørge for at de setter han fri umiddelbart!

Sjekk ut su.no og db.no for mer info omMohammed, og dersom du ønsker å bidra i kampanjen for løslatelse og vise din solidaritet, send en mail til freemohammad@su.no

6 kommentarer:

  1. Løslat Mohammad!

    Bli med i Facebook-gruppa: http://www.facebook.com/group.php?gid=36429272741

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  3. Burde samle folk så fort som mulig og lage en underskriftsliste og dra og legge press på den israelske ambassaden omtrent daglig med spørsmål. Den typen oppmerksomhet bruker de ikke å sette pris på og gjør nok noe for å slippe å få omtale og pressedekning og det eneste de kan gjøre da er å slippe han fri. Dere har sikkert tenkt på dette allerede men jeg måtte bare få sagt det.

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett